De Binnenstraat 2014

De Binnenstraat 2014

Leads  
13-04-2014

Voor de derde keer op rij slaan webwinkels Cotton Candy & Spookies de handen in elkaar en organiseren de leukste pop-up winkelstraat uit de regio: De Binnenstraat.

 De Binnen...wat ?


 

De Binnenstraat ... een unieke mix van ontwerpers en pop-up kraampjes van (web)winkels met spulletjes die je niet op de hoek van elke straat vindt.
 
Naast (handgemaakte) baby- en kinderkleding en accessoires
vind je er ook unieke juwelen, cadeau- en interieurartikelen, wenskaarten, stoffen, speelgoed en allerleiandere hebbedingen. Kortom, voor elk wat wils!
 
 
Met in totaal 26 standhouders, mogelijkheid tot een hapje en een drankje, een springkasteel, grime, degustaties en allerhande workshops wordt dit opnieuw een leuk shopping-event om naar uit te kijken!
De Binnenstraat gaat dit jaar opnieuw door in CC De Biekorf te Lebbeke en dat op 13 april.
 
 
Regionale uitstraling

 
Het aantal bezoekers dat een kijkje komt nemen op de Binnenstraat stijgt elk jaar, met vorig jaar meer dan 2000 bezoekers!

 
Door een sterke regionale promotie, campagnes via sociale media en heel wat mond-tot-mond reclame als gevolg van de voorbije succesvolle edities, verwachten we ook dit jaar heel wat bezoekers.
 
 
Heel wat gezinnen met kinderen, nieuwsgierige grootouders en jonge vrouwen maken het grootste deel uit van de bezoekers. Meestal afkomstig uit een brede cirkel rond Lebbeke-Dendermonde-Aalst.
 
GPS: 51.0022890, 4.1307374

Selecteer wat u op de kaart wil zien

Events